صفحه اول انجمنها تجلیل از چهره های ماندگار و سخنان بزرگان
(( ساده باش ، آهوی دشت زندگی ، خیلی زود با نیرنگ می میرد . ارد بزرگ ))
 
 خانهخانه   روش استفادهروش استفاده    جستجوجستجو   اعضااعضا   گروه هاگروه ها   عضو شوید!عضو شوید! 
 مشخصاتمشخصات  صندوق پیام خصوصیصندوق پیام خصوصی   ورودورود 

بالاخره قيمت جهاني نفت از مرز 100 دلار گذشت

 
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه اول انجمنها -> رویدادهای خواندنی
ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
مهشید دارابی
کاربر پرکار
کاربر پرکار


تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
ارسالها: 154
محل سكونت: بمبی

ارسالارسال شده: جمعه 14 دي 1386 - 04:54    موضوع: بالاخره قيمت جهاني نفت از مرز 100 دلار گذشت پاسخ بصورت نقل قول

و مهشید دارابی می گه :
پايان شمارش معکوس؛ بهاي نفت تاريخي شد!
بالاخره قيمت جهاني نفت از مرز 100 دلار گذشت



قيمت نفت در بازارهاي جهاني سرانجام در دومين روز از سال 2008 ميلادي مرز 100 دلار در هر بشكه را پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در حالي که بازارهاي نفت سال 2007 شاهد نوسانات زيادي بود و قيمت نفت در اين سال حدود 60 درصد افزايش داشت و حتي رکورد 99 دلار و 29 سنتي را هم تجربه کرده بود، تحقق روياي نفت 100 دلاري سرانجام در روزهاي نخستين 2008 به وقوع پيوست.

بهاي نفت خام سبک شيرين آمريکا ـ وست تگزاس اينترمديت ـ براي تحويل در ماه فوريه در بازار مبادلات نفتي نيويورک (نايمکس) براي نخستين بار در تاريخ مبادلات نفتي با چهار دلار و دو سنت افزايش در هر بشکه به رکورد بي‌سابقه 100 دلار در هر بشکه رسيده است.

کارشناسان نگراني از اينکه تقاضاي نفت از ميزان عرضه پيشي خواهد گرفت را در کنار ناآرامي‌هاي اخير در نيجريه از مهمترين عوامل موثر بر افزايش اخير قيمت و ثبت اين رکورد دانسته‌اند.

قيمت نفت در شرايطي کنوني با وجود سه رقمي شدن، همچنان با توجه به محاسبه نرخ تورم، در سطح قيمت‌هاي اوايل دهه 1980 قرار دارد که قيمت 38 دلاري آن زمان با محاسبه نرخ تورم حدود 96 تا 103 دلار ارزيابي مي‌شود.

اين در حالي است که کاخ سفيد در واکنش به افزايش اخير قيمت نفت اعلام کرده است دولت آمريکا قصد ندارد براي مقابله با قيمت‌هاي کنوني ذخاير استراتژيک نفت اين کشور را وارد بازار کند.

به گزارش ايسنا، بازارهاي جهاني سال 2007 را با قيمت 96 دلاري هر بشكه نفت به‌پايان بردند، ولي سال‌جديد درحالي آغاز شده‌ است كه كارشناسان از پيش انتظار داشتند امسال ركورد 100 دلاري براي هربشكه نفت شكسته شود.

قيمت نفت در حالي در آخرين روز سال 2007 در سطح 96 دلار قرار گرفت كه اين ميزان نسبت به روز‌هاي آغازين سال حدود 57 درصد بالاتر بود و اكنون نيز انتظار مي‌رود باتوجه به افزايش تقاضا و بي‌ثباتي‌هاي ژئوپليتيك، قيمت‌ها همچنان در سال 2008 افزايش پيدا كند.

سال 2007 كه مي‌توان از آن به عنوان سال ركوردشكني‌هاي قيمت نفت ياد كرد، روز دوشنبه به‌آ‌رامي به‌كار خود پايان داد و قيمت‌ها در سطح 96 دلار تثبيت شدند، ولي از قبل هم اين هشدار وجود داشت که قيمت‌ها تنها چهار دلار با سه‌رقمي شدن فاصله دارد كه تجربه نشان داده است افزايش در چنين سطحي با كوچكترين اتفاقي در عرصه ژئوپليتيك امكان‌پذير است.

بر اساس گزارش‌هاي موجود، قيمت نفت در بازار نايمکس پس از ثبت رکورد 100 دلاري، در ساعات گذشته با اندکي کاهش به سطح 99 دلار و 62 سنت بازگشته است.


_________________


انجمن تجلیل از چهره های ماندگار و سخنان بزرگان
(( ریشه کارمند نابکار ، در نهاد سرپرست و مدیر ناتوان است. ارد بزرگ ))

بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه اول انجمنها -> رویدادهای خواندنی تمام ساعات و تاريخها بر حسب ساعت گرينويچ مي باشد
صفحه 1 از 1

 
پرش به:  
شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد
  





phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
توجه : این انجمن ها بطور اتوماتیک ایجاد شده است. ایران کوریا دات کام هیچ مسولیتی در مورد این انجمن ها
ندارد ولی ما کاملا تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران هستیم اگر محتویات خلاف قانون در این انجمن ها
هست لطفا با فرستادن لینک مستقیم به مطلب یا انجمن با ایمیل irankorea@gmail.com تماس بگیرید تا سریع انجمن را آفلاین کنیم


ایران کوریا دات کام كره جنوبي | میزبانی وب

Sponsors: [Cutting Tools][solid carbide end mill]
[다이어트][악세사리][blade manufacturing company korea][Slitting blades]هاست ارزان]