صفحه اول انجمنها تجلیل از چهره های ماندگار و سخنان بزرگان
(( ساده باش ، آهوی دشت زندگی ، خیلی زود با نیرنگ می میرد . ارد بزرگ ))
 
 خانهخانه   روش استفادهروش استفاده    جستجوجستجو   اعضااعضا   گروه هاگروه ها   عضو شوید!عضو شوید! 
 مشخصاتمشخصات  صندوق پیام خصوصیصندوق پیام خصوصی   ورودورود 

1/3 ميليون عمره گزار در انتظار تشرف به سرزمين وحي

 
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه اول انجمنها -> اخبار داخلی
ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
parivash
یاور برتر سایت
یاور برتر سایت


تاريخ عضويت: 5 شنبه 15 آذر 1386
ارسالها: 469

ارسالارسال شده: 4 شنبه 28 آذر 1386 - 22:43    موضوع: 1/3 ميليون عمره گزار در انتظار تشرف به سرزمين وحي پاسخ بصورت نقل قول

و parivash می گه :
معاون سازمان حج و زيارت خبرداد؛
1/3 ميليون عمره گزار در انتظار تشرف به سرزمين وحي



گروه جامعه- محمد رضايي: يك ميليون و 300 هزار عمره گزار ثبت نام كرده و در نوبت اعزام به سرزمين وحي و مدينه نبوي هستند.
محمد مهدي امينيان، معاون سازمان حج و زيارت كشور در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام اين مطلب اظهار داشت: در سال جاري 14 هزار و 150 نفر دانشجو و دانش آموز به سفر معنوي عمره اعزام خواهند شد.وي افزود: براساس تفاهمنامه بانك ملت و سازمان حج و زيارت دانشجويان عمره گزار مي توانند با واريز كردن 2 ميليون ريال به صورت 10 روزه وام قرض الحسنه 700 هزار توماني را دريافت و طي مدت 3 سال بازپرداخت نمايند.
امينيان با اشاره به برخوردهاي تدافعي برخي از مأموران دولت سعودي با زائران عمره ايراني خاطر نشان كرد: براساس ضوابط بين المللي مسؤولان وزارت امور خارجه و سازمان حج و زيارت و حتي رئيس جمهور و وزير اطلاعات در مذاكرات و پيامهاي متعدد با مسؤولان كشور عربستان در رده هاي مختلف اين گونه برخوردها را مورد اعتراض رسمي قرار داده اند و در نهايت مسؤولان عربستان تندرويهاي مأموران را برخوردهاي انفرادي و شخصي توصيف كرده و قرار شده است از اين گونه برخوردها جلوگيري شود.وي در ادامه تصريح كرد: هم اكنون براي ارزيابي نحوه برخورد مأموران با زائران ايراني منتظريم تا حج تمتع پايان يابد كه در صورت تداوم برخوردها، شوراي عالي حج و زيارت در خصوص اعزام زائران عمره گذار به عربستان تصميم نهايي را اتخاذ خواهد كرد.
معاون عمره سازمان حج و زيارت همچنين به مسأله تأخير پروازهاي عمره اشاره كرد و گفت: تأخيرهاي عمره گذشته زجرآور و غيرقابل قبول بود كه براساس هماهنگيهاي به عمل آمده با طرفهاي سعودي قرار است در عمره سال جاري اين مشكلات رفع شده و در صورت وارد شدن خسارت به زائران براساس قوانين سازمان حج و زيارت بايد رضايت زائران عمره گزار جلب شود.
اين مقام سازمان حج و زيارت همچنين بيان كرد: در سال جاري احتمال كاهش اعزام عمره گزار وجود دارد، اما سازمان حج و زيارت براي رفع مشكلات زائراني كه نوبت اعزام آنها فرا رسيده و برقراري تسهيلات براي زائران و متقاضيان جديد سفر عمره تلاش خواهد كرد، اما با توجه به تلاقي زمان سفر عمره با ماه مبارك رمضان فشرده تر شدن سفره عمره در دستور كار مسؤولان حج و زيارت قرار گرفته است.


_________________

اگر جانت در خطر بود بجای پنهان شدن بکوش همگان را از گرفتاری خویش آگاه سازی" . ارد بزرگ

بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه اول انجمنها -> اخبار داخلی تمام ساعات و تاريخها بر حسب ساعت گرينويچ مي باشد
صفحه 1 از 1

 
پرش به:  
شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد
  





phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
توجه : این انجمن ها بطور اتوماتیک ایجاد شده است. ایران کوریا دات کام هیچ مسولیتی در مورد این انجمن ها
ندارد ولی ما کاملا تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران هستیم اگر محتویات خلاف قانون در این انجمن ها
هست لطفا با فرستادن لینک مستقیم به مطلب یا انجمن با ایمیل irankorea@gmail.com تماس بگیرید تا سریع انجمن را آفلاین کنیم


ایران کوریا دات کام كره جنوبي | میزبانی وب

Sponsors: [Cutting Tools][solid carbide end mill]
[다이어트][악세사리][blade manufacturing company korea][Slitting blades]هاست ارزان]