ارشک پارتی دوست سایت


تاريخ عضويت: 1 شنبه 18 آذر 1386 ارسالها: 68
|
ارسال شده: 3 شنبه 27 آذر 1386 - 07:24 موضوع: نمايش "وقتي نخودي غول ميشود" |
|
|
 |
|
 |
 |
و ارشک پارتی می گه :
نمايش "وقتي نخودي غول ميشود" همچنان منتظر سالن اجرا ست
سرويس: فرهنگ و هنر - تئاتر
يكي از عوامل اجرايي نمايش "وقتي نخودي غول ميشود" از مشخص نبودن وضعيت اجراي اين نمايش اظهار تأسف كرد.
پيمان شريعتي به خبرنگار تئاتر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اين نمايش جزو توليدات يازدهمين جشنواره تئاتر عروسكي است و عليرغم گذشت بيش از يكسال از برگزاري جشنواره هنوز نتوانستهايم آن را اجرا كنيم.
شريعتي يادآور شد: در آغاز قرار بود نمايش را در تالار هنر اجرا كنيم، اما پس از آن به ما اعلام شد نمايش – كه كار كودك هم هست – مناسب تالار هنر نيست و بايد آن را در تئاترشهر اجرا كنيم كه اين موضوع همزمان شد با تعطيلات و بازسازي تئاترشهر و نتوانستيم كارمان را اجرا كنيم.
اين بازيگر تئاتر در ادامه از احتمال اجراي اين نمايش در يكي از فرهنگسراهاي تهران خبر داد و خاطرنشان كرد: در آخرين صحبتي كه انجام شده به ما اعلام كردند، نمايش را با حمايت سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در يكي از فرهنگسراها اجرا كنيم اما از آنجا كه كار ما توليد اداره كل هنرهاي نمايشي است ميبايست با مشاركت هر دو مركز اجرا شود.
نمايش "وقتي نخودي غول ميشود" كاري است عروسكي كه متن آن توسط بهروز غريبپور نوشته شده است و توسط افسانه زماني كارگرداني ميشود. اين نمايش درباره پيرزن و پيرمردي است كه بچهدار نشدهاند و بعد از مدتي نخودي را پيدا ميكنند كه بچه آنها ميشود و ماجراهايي برايشان پيش می آید

_________________
توان آدمیان را، با آرزوهایشان می شود سنجید. ارد بزرگ |
|
 |
|
 |
|
|