تاريخ عضويت: 5 شنبه 15 آذر 1386 ارسالها: 61 محل سكونت: نیاوران
ارسال شده: 2 شنبه 13 اسفند 1386 - 05:45 موضوع:
و mona می گه :
تغييرات دوباره در وزارت نفت
گروه اقتصادي؛ تب و تاب تعويض و تغيير، يک بار ديگر وزارت نفت دولت نهم را فرا گرفته است. اين وزارتخانه اگرچه سعي شد دست بسته در اختيار دولت قرار گيرد اما اين گونه نشد. نفت که شعار تبليغاتي رئيس جمهور در کسب آراي مردمي بود، نتوانست لااقل رضايت احمدي نژادي را جلب کند تا وزارت نفت همچنان بدون آرامش اداره شود. از همان آغازين روزهاي شکل گيري دولت نهم از تغييرات 400 نفره در بدنه نفت صحبت شد اما وزيري هامانه که آن روزها پس از سه جواب «نه» مجلس به کانديداي رئيس جمهور سرپرست وزارت نفت شده بود، به شدت اين موضع را تکذيب کرد، البته اين موضوع به مرور زمان به آن واقعيت بخشيد و تغييرات ادامه پيدا کرد تا اينکه وزيري هامانه اگرچه نافرمان نبود و معاونش را در امور پتروشيمي به دستور رئيس جمهور برکنار کرد اما نتوانست ادامه تغييرات را بپذيرد و نشستن بر صندلي مشاور را به پست وزارت ترجيح داد و رفت. اما نوذري بازي سياسي نفت را پذيرفت و در اولين اقدام کردان را که گفته مي شد موجب برکناري وزيري هامانه شد قائم مقام وزارت نفت کرد و بعد به مجلس رفت و با کسب آراي بالا وزير نفت شد و اولين جرقه وزارت دو وزيري (وزير در سايه) در نفت زده شد اختلافات وزير نفت با قائم مقامش که متضمن وزارت اوست به گفته منابع آگاه چندان دوستانه نيست. نوذري بعد از چهار ماه وزارت، تغييرات را اندک اندک آغاز کرد اگرچه جرقه آن از قبل زده شد، البته با يک فرق اساسي با زمان هامانه چون نوذري تغييرات را تغيير نمي داند بلکه ابتکار مديريتي مي داند. روز گذشته وزير نفت طي احکام جداگانه ابتدا سيف الله جشن ساز را مديرعامل شرکت ملي نفت کرد. انتخاب جشن ساز براي اين سمت در حالي انجام شده که وي از بهمن 1384 تاکنون در سمت مديرعاملي شرکت مناطق نفت خيز جنوب مشغول به انجام فعاليت بوده است. وي که داراي مدرک ليسانس زبان و ادبيات انگليسي از دانشگاه اصفهان در سال 1367 و مدرک کارشناسي ارشد مديريت صنعتي از دانشگاه تهران در سال 1374 است، در فاصله سال هاي 1381 تا 1384 مديرعاملي شرکت ملي حفاري ايران را نيز برعهده داشته است. جشن ساز پيش از آن (تير 1377 تا مرداد 1381) نيز رئيس اداره کل حفاري مناطق نفت خيز جنوب و در فاصله ارديبهشت 1376 تا تير 1377 رئيس منطقه خارک بوده است. همچنين رياست اداره تعميرات و خطوط لوله (بهمن 1375 تا ارديبهشت 1376)، رياست اداره خدمات و قراردادهاي حفاري (مهر 1372 تا بهمن 1375)، رياست پشتيباني دکل هاي حفاري (ارديبهشت 1368 تا مهر 1372) و مديريت پروژه هاي بازسازي و نوسازي تاسيسات (پدافند غيرعامل) در فاصله تير1364 تا ارديبهشت 1368 از ديگر سوابق وي در حوزه نفت است.
همچنين طي احکام جداگانه ديگري قائم مقام هاي وزارت نفت و شرکت ملي نفت جايگزين معظمي و غنيمي فرد شدند. بر اين اساس علي کردان به سمت سرپرست معاونت منابع انساني و پژوهش وزارت نفت و همچنين عاصمي پور با حفظ سمت به عنوان رئيس ستاد يکصد سالگي نفت منصوب شدند.
به هرحال وضعيت نفت در ثبات به سر نمي برد. اين کاملاً مشهود است. پولساز ترين وزارتخانه کشور در حالي که نفت هر روز رکورد جديدي از قيمت را ثبت مي کند،دستخوش تغييرات شده است. آيا به گفته هامانه عده يي قرار است صنعت نفت را شخم بزنند؟،
_________________
چه نشانی از بد اندیش بجاست ؟ هیچ . ارد بزرگ
در آیین خرد در هر کاری اندیشه باید . بزرگمهر بختگان