و dady می گه :خالی مثل يک بامبو : آنجه در اينجا آورده می شود يکی از متدهای توليپا برای مراقبه است. او به شاگردان خود می گفت: مثل يک بامبو خالی باشيد و در راحتی و آرامش بنشينيد.
يک بامبو در درون خود کاملا خالی است. در اين مراقبه بايد بنشينيد و خود را مانند يک بامبو فرض کنيد. ( من فکر می کنم برای ما ايرانيها تصور نی راحتر است م.). بنابراين بايد فرض کنيد که درون بدنتان مانند يک بامبو خالی است. پوست، استخوانها و خونی که دربدنتان جريان دارد همگی اعضاء بدن همين بامبو هستند که در درون تهی است. برای اينکه نتيجه خوبی بگيريد، زبان را به سقف دهان بچسبانيد و کاملا بی حرکت باشيد. با افکار خود کلنجار نرويد و فقط شاهد آنها باشيد. وقتی خود را مانند يک بامبوی خالی فرض می کنيد ناگهان يک نيروی عجيب در شما حرکت می کند. يک بامبوی خالی تبديل به يک فلوت می شود. فلوتی که در آن نوای ابديت نواخته ميشود.
اين مراقبه يکی از زيباترين مديتيشن ها است. لازم نيست هيچ کار خاصی انجام دهيد. فقط اجازه بدهيد تا به اين بامبو تبديل شويد و بقيه خودش اتفاق می افتد. شما همانند رحم زنی می شويد که يک زندگی جديد در آن تولد پيدا می کند. اين مراقبه در ادامه روزی به جايی ميرسد که بامبو هم ناپديد می شود.
_________________ اگر بدانيد كه همه چيز در تغيير است
به هيچ چيز دل نمي بنديد
اگر از مرگ نهراسيد
چيزي نيست كه نتوانيد بدست آريدش
تاريخ عضويت: 4 شنبه 14 آذر 1386 ارسالها: 481 محل سكونت: کانادا
ارسال شده: شنبه 1 تير 1387 - 15:21 موضوع:
و m2 می گه :
با سلام به همه دوستان
که در طی 2 سال گذشته همراه این انجمن بوده اند
متاسفانه سرور مرکزی این انجمن خدماتش را متوقف کرده است
خواهش می کنیم برای ادامه همکاری به آدرس زیر مراجعه کنید
لازم به ذکر است در آدرس جدید دوباره باید ثبت نام کنید